Konyhakert másképp

 2011.02.08. 08:06

Sosem rejtettem véka alá a skandináv formatervezés iránti mérhetetlen vonzalmamat. A Normann Copenhagen dán design cégkínálatában rendszerint mindig találok valami tetszetős darabot.

Így a tél végeztével a szervezetem szüntelenül friss, ropogós zöldségre vágyik, de hiába határozom el minden bevásárlás előtt, hogy majd most jól feltankolok valami finomságot, bosszankodva veszem tudomásul, hogy ismét selejtes, bágyadt színű paradicsomok, fonnyadt saláták kínálják magukat szégyenkezve a polcokon.

Zöld-éhségre marad tehát a télen jól bevált csíráztatás, és a napsütötte ablakban nevelgetett fűszerek dédelgetése. Úgy tűnik Dániában is hasonló a helyzet, ugyanis Jakob Heiberg tervező a konyhatündéreknek kedveskedik praktikus fűszerállványával, mely nemcsak szép, de hasznos is. Azon túl, hogy könnyedén darabjaira szedhető és mosogatógépben tisztára mosható, még egy ollót is rejt magában, mellyel azon nyomban nekiállhatunk megstuccolni a szárba szökkent snidlingünket (azaz metélőhagymánkat) és megbolondíthatjuk vele a szendvicsre szánt sajtkrémet. Jó étvágyat, jó kertészkedést!

Címkék: lakberendezés fűszertartó dán design konyhai eszköz normann copenhagen konyhakert design tárgy jakob heiberg

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr582646052

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása