Lakástextilekkel, párnákkal, szőnyegekkel varázsolhatjuk igazán otthonossá, meleggé, és szerencsére egyre több esetben igazán egyedivé otthonunkat. A lakberendezés ugyanis nem csupán a praktikus térszervezést, a kreatív belsőépítészeti megoldásokat és igények szerinti bútortervezést jelenti, hanem azokat az apróságnak tűnő utolsó simításokat is, amikor a már majdnem kész lakást felöltöztetjük. Hazánkban is egyre szélesebb választékban kaphatóak szebbnél szebb lakástextilek, függönyanyagok, és a szőnyeg-forgalmazók is igyekeznek a legújabb nemzetközi trendeknek megfelelő darabokkal színesíteni a kínálatot.

Az olasz Nodus számára készített egy limitált szériás szőnyeget a francia designer, Matali Crasset, Roots rug, azaz gyökér-szőnyeg néven. A prototípust, és az eladásra kínált 20 további darabot Nepálban szőtték kézi munkával gyapjúból és pamutszálból. Igaz, ez a szépség itthon nem kapható, ám az online rendeléssel még megpróbálkozhatunk.

Akár egy gyerekszoba játszósarkában, akár a nappali ülőgarnitúrája előtt is megállja a helyét ez a natúr földszínekben pompázó, 220 cm átmérőjű, a kerek erdő közepén álló termetes fa gyökérzetét ábrázoló mesebeli talpalávaló. Szívesen elfogadnám!

Címkék: természetes szőnyeg lakberendezés nepál kézi szövés roots rug gyökér szőnyeg naturális nodus matali crasset design szőnyeg

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr192628553

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása