Emeletes ágy szobakutyáknak

 2011.01.26. 07:45

Épp a múltkor bosszankodtam, hogy az IKEA-ban kikerült a kínálatból a kutyafekhely, amit annyira megszerettünk. Nem csicsás, visszafogott színe tökéletesen illik a nappali enteriőrjébe, mosógépben mosható, és még az ára is egészen baráti volt. Azóta keresünk egy normális anyagból és színben készült verziót, de meglehetősen gyenge a felhozatal, illetve vérlázítóan drága a boltok kínálata.

Na de mire is jó az internet, ha épp nincs jobb dolgunk, nézelődünk, és belefutunk ebbe-abba. Példának okáért egy amerikai kisállat fekhely gyártó cég honlapjába. A „Metropolitan” fantázianév alatt forgalmazott termékek egyszerűen lenyűgözők. Ha van két csivavánk, vagy westie-nk otthon, akiket sürgősen el kell szállásolni, a számunkra tökéletes megoldás a Lazybonezz emeletes ágya.  

Rozsdamentes acél vázszerkezet, magasfényű bevonattal, mikroszálas textil, gépben mosható, nagyon kényelmes párnák, és trendi kivitelezés. Kávébarna, ében illetve fehér fa rácsozat és a hozzájuk passzoló zebra-, zsiráf-, párducmintás, illetve szolid ezüstszürke és homokszín párnák közül választhatjuk ki a kedvencünk egyéniségéhez leginkább illő modellt. Mindez potom 400 USD-ért, azaz nagyjából 80 ezer forintért a miénk lehet. Szólok Paris Hiltonnak, bár neki valószínű egy pink álom verzióra lenne szüksége.

Címkék: trend lakberendezés enteriőr fekhely emeletes ágy kutyaágy lazybonezz kutya fekhely kisállat fekhely

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr972602758

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

miklosoft 2011.01.26. 09:05:27

Világbajnok. Arra azért kiváncsi lennék, mikor a blökik megbeszélik, hogy kié a felső ágy...

ZboroKrisz · http://artinterior.blog.hu/ 2011.01.26. 09:10:33

az egy kellemes kis dominancia fitogtatás, ja. de utána rend van. :)
süti beállítások módosítása