Az enyhe idő miatt országszerte bújnak elő a hóvirágok, jelezve, hogy talán már múlóban a tél. Annak, aki még kételkedik, és biztosra szeretne menni, jól jöhet a kortárs francia desinger, Patrick Jouin Viráglámpása (Bloom Lamp), amely egy gombnyomásra virágot fakaszt a bimbóból.

A 3D nyomással készült poliamid búra-szerkezet attól függően, hogy mennyire engedjük kinyílni a virágot, kevesebb, illetve több fényt enged át, így szabályozhatjuk a fény mennyiségét.

A jó hír az, hogy a lámpa két méretben (45,8 cm és 60,8 cm magas) kapható, a rossz hír pedig az, hogy limitált kiadásról lévén szó, mindössze 99 darabot dobtak piacra, így aki szeretne magának egyet, sietnie kell a rendeléssel.

Címkék: virág asztali lámpa design lámpa francia design bloom lamp patrick jouin fényerő szabályozás poliamid

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr102590513

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása