New york-i és los angelesi bemutatótermeiben az Espasso a kortárs brazil bútorművészet és design nagysága előtt tiszteleg, brazil designerek munkáit népszerűsítve.

Claudia Moreira Salles 2009-ben készült „Cantante” asztali lámpája például a brazil őserdőkben elhullott fatörzsek felhasználásával készült. Minden darab egyedi, és megismételhetetlen, hiszen a fény visszaverésére szolgáló félgömb felületére kasírozott fatörzs szelet mintáját a természet szülte. Az Etel kollekcióba tartozó asztali lámpa mellé falikart is választhatunk.

Arról, hogy a kortárs brazil design elismeréseként kifizetett borsos összeggel vajon az Amazonas-menti őserdők megmentését is támogatjuk-e legalább részben, nem szól a fáma.

Címkék: lámpa lakberendezés fatörzs designbútor espasso cantante brazil design

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr52541400

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása