2 in 1: lámpamikró

 2010.12.20. 11:01

Ismét a furmányos keleti logika egy újabb találmányára bukkantam a neten szörfölve. Az Electrolux régóta támogatja a feltörekvő fiatal designereket, és rendszeresen meghirdetett pályázatain lehetőséget nyújt számukra a jövőbe mutató termékek megalkotására.

Így születhetett meg a koreai tervezőpáros, Kyu Hyun Lee és Hae Won Jo kreálmánya, a lámpamikró, amelyet a hazájukban a háziasszonyok által a főtt étel melegen tartására használt edényfedő kendő, a „babsang bo” inspirált.

Az étkezőasztal megvilágítására is használatos futurisztikus kinézetű lámpát az asztal magasságába lehúzva a szerkentyű mikrohullámú sütő funkcióját kihasználva melegíthetjük fel az ételt, sőt, a késlekedő családtagok megérkezéséig melegen is tarthatjuk azt, majd az eredeti helyzetébe visszaengedve eltüntethetjük a mikrót, és lőn világosság. Az már csak hab a tortán, hogy a melegítési funkciót időzíteni is lehet. Na, kinek kellene?

Címkék: design korea lámpa mikró electrolux kyu hyun lee hae won jo

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr802527572

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása