Számos tévésorozat megszállott követője vagyok, de bevallom a CSI összes amerikai nagyvárosában játszódó kiadása, valamint az ezekkel szintén rokonságban álló NCIS egyetlen darabját sem voltam képes végignézni. Mea culpa.

Ettől függetlenül persze emberek milliói ragadnak a képernyőkre, amikor ezek a különleges nyomozók hihetetlenül fejlett technikai eszközeikkel és a zsigereikben lakozó, velük született megérzésükkel derítik fel a bűncselekményeket. Aki esetleg nem tudná miről beszélek, azt megnyugtatom, szerencsére nagyjából bármelyik nap este nyolc és tíz között ha elkezdjük a távirányítót kapcsolgatni, előbb-utóbb belebotlunk egy ilyen remekbe szabott ismeretterjesztő szériába.

Következzen tehát egy különleges karácsonyi ajándékötlet a CSI-k szerelmeseinek. Egy csodálatos, fehér és piros színben kapható, szilikonból készült edényalátét, melyen a lábosunk lehet, hogy billegni fog, de egy biztos, nagy sikert arathatunk vele hasonló érdeklődésű barátaink között, akik nyilván elképzelni sem tudnak annál menőbbet, minthogy egy hulla körvonalait imitáló alátéten szervírozzuk fel nekik a bablevest. Na jó, a cinizmust félretéve, tényleg mókás darab, és alig 10 angol font az ára. Karácsonyig még megérkezik, ha most adjuk fel a rendelést.

Címkék: kiegészítő ncis csi szilikon scene bűnügyi edényalátét helyszín crime konyhai trivet

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr762463297

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása