Végre valahára. Hetek óta kérdezgetem az okosokat ismerősi körben, mikor állítjuk már át az órát. Én ugyanis a világossággal ébredek. Ha a nap hatkor kel, akkor hatkor, de ha csak hétkor kecmereg elő, akkor bizony én is tovább alszom, és a kutya is csak később mehet sétálni, mert hülye leszek a sötétben botorkálni vele a mezőn.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A szakszerű óraátállítás pedig hajnali háromkor esedékes, ezért aki nem szeretne idén sem hibázni, húzza fel a vekkert hajnali háromra, majd mikor csörög, állítsa vissza kettő órára abban a kellemes tudatban, hogy ezen hősi tettével egy órával többet alhat. Szőkék előnyben.

A gyerekeket pedig lepjük meg egy igazi űrtechnológiás ébresztőórával, mely az időt a beépített projektornak hála a mennyezetre vetíti, ráadásul teszi mindezt három fergeteges háttérrel, melyek közül választani is lehet. Valódi lakberendezési remekmű – kár lenne kihagyni.

 

Forrás: Kidstoychest.com

Címkék: óra ébresztőóra projektor időszámítás óraátállítás téli

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr822410008

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása