A velős pirítós evés olyan ritka barbár népek szokása, mint például a magyar. Európai ismerőseimnek nem is nagyon szoktam emlegetni, csak hasonlóan vad beállítottságú ausztrál barátaimnak merném feltálalni, miután a baconba göngyölt grillezett pulykamáj teszten már jó teljesítettek.

Mifelénk viszont kifejezetten a jól megérdemelt vasárnapi előételként szerepelt a nagy gonddal elkészített velős csont, - nem az ára miatt, hanem egyszerűen megszokásból - melyről mindig csak az asztalnál derült ki, vajon jó fogás volt-e vagy sem. Néha emberes adagot, máskor szerényebb porciót rejtett a marhacsont.

Még mielőtt bárki azt hinné, eltévesztettem a házszámot, vagy lakberendezési blogom diverzifikálása okán hirtelen a gasztronómia kedvelt témakörére váltottam, lerántom a leplet a prédáról.

A Bleu Nature oldalait lapozgatva bukkantam rá erre az első ránézésre talán bizarr lámpára, melynek különlegessége abban áll, hogy talpában valódi csontok szolgálnak dekorációs célokat. Nem tévedés, azok a kedves kis henger alakú izék szépen kisuvickolt állati csontok. A cég egyébként, nevéhez hűen törekszik a természetes anyagok használatára melybe a csont is beletartozik. A csontokat akril üveg zárja örök kelepcébe, amely ellenáll az UV sugárzásnak, és nem sárgul meg idővel.

Bevállalós háziasszonyok és barkácsolási szenvedélytől fűtött férjeik akár kalákában is megalkothatják ezt a remekművet. Hajrá!

Címkék: lámpa blue természetes csont nature akrilüveg

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr122391636

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása