Hátamon a szőr feláll

 2010.10.06. 08:10

Sokan esnek abba a hibába, hogy otthonuk berendezésekor a szőnyegről nagyvonalúan megfeledkeznek. Valahogy mostoha téma ez úgy általában. Pedig egy jól megválasztott, szép darab a szoba igazi éke lehet. Lélegzetelállító darabokra sikerült rábukkannom Kyle Bunting oldalán.

Felejtsük el gyermekkorunk silány minőségű, és rettenetes színekben pompázó padlószőnyegeit, melyek egy dologra voltak mindössze jók, arra, hogy örökre bevéssenek tudatunkba minden apró balesetet, a tejbegrízes tányér leverésétől a kiborult hipósflakonig, mely történetek térképként rajzolódtak a fertelmes műszálak közé.

Az amerikai Austinban székelő cég bőrből készült szőnyegei, fali- és bútorkárpitjai láttán valahogy hirtelen lakberendezhetnékje támad az embernek, és megmagyarázhatatlan módon konzumérdekek törnek elő elemi erővel legmélyebb bensőnkből. Kell nekem egy ilyen! Mit egy? Legalább három, a színeket meg majd szezononként váltogatjuk.

Címkék: bőr szőnyeg kyle bunting falikárpit bútorkárpit

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr462352310

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása