Csípős reggelek, sárgába hajló falevelek, és iskolatáskák alatt roskadozó nebulók által megszállt tömegközlekedési eszközök. Az ősz beköszöntének tagadhatatlan jelei. A munkából már nemcsak fáradtan, de legalább koromsötétben érünk haza, nem csoda, ha szívünk mélyén valami melegségre vágyunk.  

A HIX oldalán bukkantam rá erre az ötletes lámpára, mely valóban fényt visz a sötét őszi mindennapok komorságába. A kikapcsolt állapotban mindössze egy darab farönknek, vagy farönk formájú dísztárgynak látszó világítótest igazi szépsége akkor tárul fel előttünk, mikor a kapcsolót megnyomva aktiváljuk az energiapajzsot. Sárgás narancsos fényével és az oldalfalakat díszítő falevél mintákkal igazán lenyűgöző darab. Borsos ára (290 euró, nagyjából 80 ezer forint) miatt talán nem kifejezetten a hazai piacra szánták, ám, aki ennek ellenére olthatatlan vágyat érez a kapcsolgatása iránt, online beszerezheti a gyártó oldalán.

Címkék: fa lámpa falevél világítás hix őszi

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr522341074

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása