Hullámfotel

 2010.09.29. 17:06

Gyerekkorom első tajték élményét a Gellért fürdő hullám medencéjében éltem át. Akkoriban ez óriási durranásnak számított. Életkortól függetlenül mindenki örömmámorban sereglett a vízbe, amikor beindították a gépezetet, és mint elmeháborodott halak a szardíniásdobozban ugráltak önfeledten a népek. Ó boldog békeidők!

Azóta persze ezen korai emlékemet már jó néhány természetes tengeri mártózással sikerült überelni, sőt óceáni kalandok révén halálközeli élményekkel is gazdagodtam egy hurrikán szezonbéli pancsolás alkalmával. Az előbbieket figyelembe véve talán már nem szorul további magyarázatra a hullámvonal organikus szépsége iránti mérhetetlen rajongásom.

A fentiek okán vagyok kénytelen most megosztani legutóbbi netszörfölésem eredményét a kedves olvasótáborral. A svájci Züco cég főként irodabútorokra specializálódott. Perillo névre hallgató lounge foteljük azonban otthonunk méltó dísze is lehet. Az egyetlen darabból kialakított szokatlan ülőfelület végtelen hullámként önmagába visszatérve már-már szoborszerű hatást sejtet. Anyagától függően bel- és kültéren egyaránt használható, változatos színeivel a legtöbb enteriőrben megállja a helyét.

 

Címkék: design organikus irodabútor züco zueco hullámszék perillo

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr192341038

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása