Elő a lécekkel!

 2013.04.12. 09:53

Kicsit hosszúra sikeredett ez a tél, Cortina d ’Ampezzoban jelenleg is közel kétméternyi hó várja a lesiklás szerelmeseit így április közepén, úgyhogy, aki teheti, ne csomagolja még el a hócipőt és társait, hanem vágjon neki utószezoni árakon egy jó kis síelésnek.

Wooden-Apartment-italy1.jpg

Az olasz Alpok egyik igazi gyöngyszemeként emlegetett elegáns síközpontba látogatunk ma el egy virtuális túra keretében, ahogy egy igazi tradicionális hegyvidéki olasz apartman falai közé kukkantunk be.

Wooden-Apartment-italy5.jpg

Szarvasagancsos csillárocskák, csupa-csupa fa mindenütt, álmainkat őrző szentkép a falon és méltatlanul a sarokba szorított bari, aki a szemeit elnézve egy baráti ölelésre vár. A világítótesteket érdemes közelebbről is szemügyre venni, van itt szarvasos idillt és síelőket ábrázoló darab is. A szőrmés sámli egyszerűen csúcs. Kő, vagy nem kő? Képek innen.

Wooden-Apartment-italy11.jpg

Wooden-Apartment-italy9.jpg

Wooden-Apartment-italy12.jpg

Wooden-Apartment-italy7.jpg

Wooden-Apartment-italy10.jpg

Wooden-Apartment-italy2.jpg

Wooden-Apartment-italy.jpg

Wooden-Apartment-italy6.jpg

Wooden-Apartment-italy31.jpg

Wooden-Apartment-italy8.jpg

Címkék: stílus olasz ház alpok hegyvidéki tradicionális

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr35214871

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása