Konténerlakás

 2012.05.08. 09:26

Fesztiválokon láttunk már példát arra, hogy a szállításnál használt konténerek milyen alternatív funkciókkal ruházhatóak fel. Vizes blokk, elsősegélynyújtó hely, talált tárgyak osztálya, jegypénztár, iroda gond nélkül megvalósítható a fémdobozokban.

Miért is ne lehetne akár egy komplett életteret, lakást berendezni egy konténerben?

Elsőre talán vad ötletnek tűnik, és arra gondolunk, hogy milyen szűkös lenne egy ilyen otthon, de ha lego-szerűen egymásba illesztett elemekből építkezünk, akkor egészen érdekes térkapcsolatok jöhetnek létre. Hosszútávon nem élnék benne, de utazásnál szívesen kipróbálnám kemping vagy szálloda helyett. Képek innen.

Címkék: lakás konténer otthon

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr414495591

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lakásfelújító Feri · http://www.lakasfelujitas1.hu 2012.05.08. 18:46:58

Tökéletes építészeti megoldásnak lehetünk tanúi. :)
Félre a viccet. Valóban többet ér, mint a szálloda. Ha jól emlékszem, Debrecenben volt már hasonló kiállítás, csak az lényegesen apróbb szerkezet volt.
süti beállítások módosítása