Loft, katalán csavarral

 2012.04.19. 07:19

Mindig örülök, amikor barátságos loftokra bukkanok, amit megoszthatok a blogon, mert jó eloszlatni az alaptalan sztereotípiákat, miszerint az ipari épületek felújításával készült otthonok szükségszerűen ridegek, és élhetetlenek.

Ha valakikre, hét a spanyolokra mindig lehet számítani a lakberendezés terén, hogy tüzes színekkel, pimasz fricskákkal és pompával, csillogással fűszerezik a legminimalistább enteriőrt is. 

Ez a két szinten, közel 800 m2-en elterülő loft lakás már önmagában az elhelyezkedése miatt is igazi csemegének ígérkezik, hiszen a nyüzsgő katalán Barcelonában található. Az eredeti téglafalak ódon hangulata melegséget lop a gyári környezetbe, az étkezőasztal feletti csillárra pedig senki sem mondhatja, hogy végletekig letisztult jéghideg minimál. Képek innen.

Címkék: barcelona spanyol meleg minimál emberi loft élhető

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr494445998

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2012.04.19. 16:00:46

Hatalmas belső tér, izgalmas részletekkel.

FF 2012.04.19. 17:13:27

Első gondolatom az volt, te jó ég, ezt a csarnokot kifűteni...
Persze, Barcelona, akkor ez rendben van. Kéne! :)

Nick Leeson 2012.04.19. 20:37:03

Nekem ez egy stílusficamos katyvasz.
A hatalmas mediterrán csillár alatt ott trónol a hűvösen minimál étkező asztal, ugyanilyen székekkel.

A "nappali"-ban mai, hétköznapi feelinget árasztó óriáskanapé, "régiség" fotelekkel fűszerezve...

Az nekem is bejönne, ha bizonyos területek egyfajta feelinget árasztva, különböznének egy másik területtől. De ez a minden, mindenhol, nekem nem gyere be.
süti beállítások módosítása