Ötletes megoldások garzonba

 2010.12.03. 08:04

A jelen ingatlanpiaci helyzetben a meglehetősen nyomott lakás árak mellett talán érdemes elgondolkodni azon, hogy megtakarított pénzünket ingatlanba fektessük. Apróbb garzonokhoz már jóval 10 millió forint alatt is hozzájuthatunk, és ha a tömbrehabilitáció szele által már megcsapott környéken nézünk körül, meglehet, hogy viszonylag gyors megtérüléssel számolhatunk.

Egy furcsa alapterületű lakásról nem kell rögtön lemondani, érdemes egy kicsit szabadjára engedni fantáziánkat és elgondolkozni azon, mit lehetne kihozni belőle. A Jordan Parnass Digital Architecture (JPDA) építészstúdió egy New York East Village kerületében található kis apartmant álmodott újra igen kreatívan. Itt mindennek helye van, és mindennek jut hely.

Garzonok lakberendezésekor jó ötlet lehet az effajta tömbösített gondolkodás, amikor hasonlóan a lego kockákhoz, az egyes térelemekkel szorosan egymásra építkezünk. A hálófülke alatt jól elfér egy fürdő, melynek ajtaja szépen belesimul a beépített szekrények vonalába. A hálófülkéhez vezető lépcsősor ruhaneműk tárolására alkalmas fiókokat rejt. Mazsolázzunk a képek között, és lessük el a furmányos trükköket.

Címkék: kreatív ingatlan kis jordan lakás befektetés ötlet lakberendezés berendezés digital architecture garzon helykihasználás parnass

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr132478281

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2010.12.03. 09:58:22

A lépcső tetején az ágy... Jól néz ki. De elképzelem, hogy álmomban éppen a dementorokkal vagy a trollokkal viaskodva egy jó nagyot dobok magamon aztán lebucskázok... Kellene egy felhúzható rács mint a kórházban az ágy elejére... Meg kéznél a kislámpa, ha éjjel lekászálódik az ember a vécére. Bár félálomban lépcsőt mászni... Szerintem a szülői házban a helyszűke miatt talán nem megoldható, de felnőtt korban minden embernek egy kisebb franciaágy méretű fekvőhelyre szüksége lenne, hogy rendesen kinyújtózva tudjon aludni, pihenni. A kis tusoló nagyon tetszik, ötletes hogy van benne egy kis padocska, ha az ember éppen a talpát törülgeti szárazra, le tud ülni. Esetleg lecsukhatóra is el lehetne készíttetni...

ZboroKrisz · http://artinterior.blog.hu/ 2010.12.03. 11:48:32

szerintem a rács, és a lehajtható ülőke is megoldható, hacsak ezek hiányoznak :))
bár nekem ez a kórházi rácsos ágy megoldás már csak a kórház érzése miatt sem szimpatikus, de a kliens igénye az elsődleges azt esetek többségében...

2010.12.03. 13:33:43

@ZboroKrisz: Lehet akkor esetleg egy jópofa hálót felkötni. Vagy legyen egy magasabb perem az ágy elején. Meg az ágyat is nagyobbra lehet csinálni a kényelem kedvéért. Esetleg szétnyithatóra. Vagy ha abszolút nem szimpatikus egyik megoldás sem a leesés ellen, ki lehet a lépcsőket párnázni...;)
süti beállítások módosítása