Csónakház alapokon

 2013.04.15. 09:56

Azt mondják az okosok, hogy a napokban beköszöntött jó idő, napsütés és általános felmelegedés kedvező hatással van a hazai belvíz helyzetre. A jelek szerint mind kevesebb terület van víz alatt, a komolyabbra sikeredett telet követően. Ez jó hír, örülünk.

bouthouse-construction4.jpg

A víz apropóján ma a kristálytiszta öblökkel csipkézett partok hazájába, Norvégiába vesszük az irányt, ahol egy rozoga csónakház lebontása után a telektulajdonosok úgy döntöttek, hogy a nyári lakot az eredeti épület inspirációja alapján terveztetik meg.

bouthouse-construction8.jpg

Így született meg ez a modern kori nomád hangulatú, de a csupa fa épületszerkezetnek köszönhetően a kinti hideg időjárás ellenére is melegséget sugárzó kis hétvégi házikó, amelyben a természet is szó szerint bekúszik a falak közé, hiszen a ház tövében álló szikladarab is része a beltéri design-nak. Képek innen.

bouthouse-construction2.jpg

bouthouse-construction6.jpg

bouthouse-construction3.jpg

bouthouse-construction1.jpg

bouthouse-construction7.jpg

bouthouse-construction5.jpg

bouthouse-construction.jpg

Címkék: stílus fa természetes csónakház norvég nomád nyári lak

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr705223339

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása