Pazar panorámával

 2013.02.18. 10:01

Mostanában megint áradozom Brazíliáról. Legutóbb egy személyes indíttatású bulibeszámolós történettel fűszereztem egy házikót egy másik esetben pedig a leginkább irigyelt tanult szakmámba (bartender) vágó témát kanyarítottam egy lakberendezésről szóló poszt köré.

02-apartamento-decorado-em-frente-a-praia.jpeg

Na, ha mára is kéne hozni apropót, ami miatt a brazilokat szerethetjük, akkor így hétfő lévén legyen mondjuk az indok a kávé. Merthogy minden normális irodában a kollegiális csevej mellett elfogyasztott reggeli kávé az egyetlen dolog, ami valamelyest képes a dolgozó nép hétfői munkakedvét a nulláról nagyjából a nulla egész kettő tizedre feltornászni. Úgyhogy viva, viva café do Brasil, egyúttal jófajta arabicát a szervezetbe!

07-apartamento-decorado-em-frente-a-praia.jpeg

Szolid panoráma a hol csendesen, hol pedig viharosan hullámzó tengerre egy Sao Conrado parti telkére épített 240 m2 alapterületű házikóból. Szellős, minimál alapokon nyugvó enteriőr, aminek egyszerű, fehér falai csodás keretet biztosítanak az esténként lenyugvó nap körüli színorgiák pompás élvezetéhez. Pazar, mi? Hát hogy a viharba ne!

01-apartamento-decorado-em-frente-a-praia.jpeg

09-apartamento-decorado-em-frente-a-praia.jpeg

03-apartamento-decorado-em-frente-a-praia.jpeg

06-apartamento-decorado-em-frente-a-praia.jpeg

04-apartamento-decorado-em-frente-a-praia.jpeg

08-apartamento-decorado-em-frente-a-praia.jpeg

05-apartamento-decorado-em-frente-a-praia.jpeg

10-apartamento-decorado-em-frente-a-praia.jpeg

Képek innen.

Címkék: brazil modern minimál lakás otthon terasz

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr985064029

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása