Miután a fél országot ellepte a hó, amely így január táján viszonylag érthetetlen módon ugyan, de jellemzően sokk-szerű meglepetésként éri a közlekedési vállalatokat és a közterület fenntartókat, itt az ideje elővenni a léceket, jöhet az élezés, waxolás, kötésellenőrzés, és irány a hófehér lepelbe burkolózott lankák egyike.

Chalet_St_Christophe_2_2.jpg

Télről jut eszembe egy aktuális találós kérdés: Hogy hívják a finn hómunkást? Porhó Hesselinnen. Briliáns humorom ha esetleg valakit nem vett le a lábáról, annak ajánlom a mai szépséget. A Francia Alpokba látogatunk, Courchevelbe, ahol az 1850 méteres tengerszint feletti magasságban friss, ropogós hegyi levegővel feltankolva a városi szmogban szürkére aszalódott tüdőnket, egy kedves kis tízfős baráti társasággal kibérelhetjük ezt a hagyományos, csupa fából épült, jó ízléssel berendezett alpesi chalet-t, ami esztétikailag sem utolsó élmény a fárasztó sportolás utáni estéink eltöltésére. Ki jön?

Chalet_St_Christophe_18.jpg

Chalet_St_Christophe_19_1.jpg

Chalet_St_Christophe_17_1.jpg

Chalet_St_Christophe_15.jpg

Chalet_St_Christophe_13_1.jpg

Chalet_St_Christophe_14_1.jpg

Chalet_St_Christophe_16_1.jpg

Chalet_St_Christophe_20.jpg

Chalet_St_Christophe_4_2.jpg

Chalet_St_Christophe_12_1.jpg

Chalet_St_Christophe_1_2.jpg

Chalet_St_Christophe_6_1.jpg

Chalet_St_Christophe_3_2.jpg

Chalet_St_Christophe_8.jpg

Chalet_St_Christophe_5_2.jpg

Chalet_St_Christophe_10_2.jpg

Chalet_St_Christophe_7.jpg

Chalet_St_Christophe_11_1.jpg

Chalet_St_Christophe_9_2.jpg

Fotók innen.

Címkék: stílus francia fa ház hagyományos alpok hegyvidéki chalet

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr355028985

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása