Az első adventi gyertyák múlt vasárnap fellángoltak, innentől már rohamos sebességgel szalad az idő, hipp-hopp itt a karácsony. Ajándékilag részemről még mindig a keveset költ, szívből ad verziót promotálnám, nem költséghatékonysági szempontból, hanem azért, mert nem vagyok híve az „egy évben egyszer majd jól bepótolom sok pénzzel, hogy eddig nem szerettelek” hozzáállásnak.

017.JPG

Nem árt persze, ha szenteste, mikor az ember családja, barátai körében gyülekezik a fa és az étkezőasztal körül, a dekoráció is alkalomhoz illő, kellőképp megalapozva a hangulatot ahhoz, hogy a szívünkben oly régóta mélyen rejtegetett fénynek végre utat nyitva szabadjára engedjük a cserébe semmit el nem váró, pusztán az adás örömétől egyre növekvő, feltétel nélküli szeretetet.

005.JPG

Legyen például a stílus rusztikus, egyszerű kellékekkel, mint például a házasság, a termékenység és a hűség megtestesítőjének, Aphroditének a gyümölcsével, a számos jótékony hatásáról ismert gránátalmával. A milliónyi ízletes, apró piros magvat tartalmazó gyümölcs számos kultúrában, vallási irányzatban jelenik meg a szeretet szimbólumaként, így tökéletes választás lehet az ünnepi dekorációhoz. Nem utolsósorban, a díszt el is fogyaszthatjuk. A képeket ezen a blogon találtam.

004.JPG

013.JPG

016.JPG

014.JPG

019.JPG

015.JPG

Címkék: stílus karácsony gránátalma dekoráció rusztikus teríték

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr384946848

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sarga rozsa 2012.12.07. 12:57:52

nagyon szép ez a díszítés...olyan karácsonyi hangulatomban vagyok most, már sok ajándékot megvettem, és ami a legfontosabb, jó sok csokit is ly.my/csoki
süti beállítások módosítása