Fészek madárlelkűeknek

 2012.11.09. 10:16

Svédország északi régióiban kalandozva egy egészen különös élményben lehet részünk, ha a Tree Hotel (Fa Szálló - ühüm...) komplexumában hajtjuk álomra fejünket. A kerek erdő közepében álló létesítmény több különálló szobából áll, amelyekben feleleveníthetjük azon előző életeinket, melyekben madárként szárnyaltunk szabadon.

dezeen_-The-Birds-Nest-by-Inrednin-Gsgruppen-1.jpg

A svéd építésziroda, az Inredningsgruppen 2010-ben hozta tető alá a The Bird’s Nest (A madárfészek) név alatt futó projektet, mely kívülről valóban egy gigantikus méretű fészekre hasonlít, ám belülről nagyon is modern, igaz csupa-csupa fa design várja a vendégeket. A fészekbe egy visszahúzható lépcsősoron keresztül lehet feljutni. A mesebeli hotelben egy szoba egy éjszakára 4400 Svéd koronába fog fájni (jövő márciusban például), ami nagyjából 145 ezer forintnak megfelelő összeg.

Képek innen.      

dezeen_-The-Birds-Nest-by-Inrednin-Gsgruppen-2.jpg

dezeen_-The-Birds-Nest-by-Inrednin-Gsgruppen-6.jpg

dezeen_-The-Birds-Nest-by-Inrednin-Gsgruppen-7.jpg

dezeen_-The-Birds-Nest-by-Inrednin-Gsgruppen-4.jpg

dezeen_-The-Birds-Nest-by-Inrednin-Gsgruppen-5.jpg

                                                                   

Címkék: hotel fa svéd ház modern erdei fészek

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr474898463

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása