Nem kell mindig ugyanúgy teríteni, sőt. A gasztronómiai élvezetek során jelentős szerep jut a körítésnek is, egy szépen díszített asztal már önmagában meghozhatja az étvágyat, és megalapozhatja a jó hangulatot.

placesettingtablesettingtut.jpg

Ahhoz, hogy ne unjunk rá egyhamar a terítékre, nincs szükség nagyberuházásra, hat különféle étkészletre, mindössze egy kis kreativitást kell hadrendbe állítani. Jó választás lehet alapnak egy semleges, fehér színű, egyszerű vonalú tányérkészlet, amit az egyes alkalmakkor különféle kiegészítőkkel dobunk fel.

placesettingtutoriallemons.jpg

Tökéletes példát találtam a younghouselove oldalán, ahol ugyanazt az asztalt ugyanazzal a futóval és étkészlettel hét különböző módon terítették meg. A különbséget a színvilág, és az ehhez illeszkedő virágdísz, textília, és kiegészítő tálkák jelentik, melyeknek köszönhetően valóban változatossá tehető a vasárnapi ebédasztal.

placesettingtablesettinglig.jpg

placesettingtablesettingflo.jpg

placesettingtablesettingart.jpg

placesettingtablesettingblu.jpg

placesettingtablecas.jpg

Címkék: asztal ötlet dekoráció teríték

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr544777584

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása