Csipkerózsika álma

 2012.08.15. 08:30

Szeretek néha feldobni eldöntendő kérdéseket a virtuális térbe és ezzel egy kis gondolkodásra, beleérzésre invitálni a tisztelt olvasóközönséget. Megjegyzem, az olyan megrendelőknél, akik nincsenek tisztában azzal, hogy milyen otthonról is álmodnak valójában, szintén szoktam használni azt a módszert, hogy két, teljesen különböző enteriőr képét mutatva nekik arra kérem őket, hogy szavazzanak arra a fotóra, amelyik jobban tetszik nekik.

7036943137243231_4hykjjRe_c.jpg

Így egy lassú iterációs technika révén viszonylag jó eséllyel meg lehet határozni azt, hogy milyen lakberendezési stílus illik leginkább az ügyfélhez. Mára két hálót hoztam tumblr vadászataimból. Az első egy romantikus lelkületű, hercegét a hófehér lovon közeledni látó hölgy számára lehetne jó választás, míg a második egy modernebb, nagyvilágibb, hűvös eleganciát kedvelő, ugyanakkor mégis érző szívvel megáldott nő hálószobája lehetne. Legalábbis én, így gondolom. Ti hogy látjátok? Kinek melyik tetszik, és hogyan jellemeznétek a szobák tulajdonosait?  

tumblr_lkmokegC4Z1qc7vazo1_500.jpg

 

Címkék: háló női romantikus elegáns türkiz hófehér csipkerózsika

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr494694482

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása