Csónakágy

 2012.08.11. 09:19

Őrülten vonzódom mindenféle hajóhoz és csónakhoz, valamint a velük járó kellemes ringatózáshoz egy tavon, folyón, és persze leginkább a tengeren. Minden egyes vízre szálláskor képes vagyok átérezni azt az őszinte gyermeki örömöt, amikor elrugaszkodunk a stabil földől, hogy önként az ingatag víz szeleburdiságára bízzuk magunkat.

218706125623714736_0iDgetn6_c.jpg

Meghódítani a vizeket, átérni a túlpartra, megérkezni egy aprócska szigetre, mind olyan élmények, amiket bármikor szívesen élek át. A hozzám hasonló megszállottak számára hoztam mára egy különleges ágymegoldást a tumblr-ről, amit akár saját magunk is összeeszkábálhatunk, ha van hozzá megfelelő szerszámunk, kézügyességünk, és önbizalmunk. Víz jegyűeknek kötelező.

Címkék: kreatív csináld magad ötlet csónak ágy

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr834693947

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása