Mesés menedék a kertben

 2012.08.07. 08:27

Gyerekkori fantáziáim gyakori szereplői voltak a vadregényes, dzsungel-hangulatot árasztó kertek, amelyekben apró patakok, csobogó vízesések, árnyas ligetek és napos tisztások egyvelege mellett mindig volt valami titkos útvonalon megközelíthető búvóhely, ahol nem zavarhatott senki. Egy kis kulipintyó a bokrok ölelésében, egy föld alatti barlangocska, vagy egy keleti kényelemmel kialakított sátor, mely összkomfortos házikónak is beillett.16255248624522447_GDmeieOm_c.jpg

Mára két mesebeli kerti menedéket hoztam a pinterest.com-ról, az egyik egy kis tavacska partján álló, végtelen zen nyugalmat árasztó hintaágy, mely méreténél fogva akár páros ejtőzésre is tökéletesen alkalmas, a másik pedig egy romantikus kis szaletli, mely körül burjánzó dús növényzet szolgáltat természetes védelmet a zavaró tekintetek elől. Ki, melyiket fogadná el a saját kertjében?

16255248624530994_3DsLR0sI_c.jpg

Címkék: stílus menedék zen kert romantikus szaletli hintaágy búvóhely

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr514693752

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása