Helló hétfő, helló London

 2012.07.30. 08:17

Olimpiai lázban ég az ország, a jófej munkaadók tévéket szerelnek fel az étkezőkben, hogy a dolgozók együtt szurkolhassanak, ezzel is elősegítve a csapatszellem spontán kialakulását. Akik rákattantak az ötkarikás játékokra, azok minden egyéb életfunkciójukat ennek a ritka eseménynek rendelik alá.61854194852676214_nQhWygFn_c.jpg

A család nem sportfanatikus tagjai ebben az időszakban biztos hátországként a monitorokra tapadt szemek gazdáinak túlélését biztosítják a napi megfelelő mennyiségű kalóriabevitel biztosításával. Nagy a sürgés-forgás a konyhákban, ahol készülnek a szendvicsek, és a tévénézéshez elengedhetetlen, szurkolást segítő idegnyugtató kellékek (chipsek, pattogatott kukorica, ropi, mogyi, pisztácia és társai).     

Mára egy nagyon világos, alapvetően country hangulatú, skandináv beütésű konyhát hoztam a tumblr-ről, ipari stílusú világítótestekkel, ahol öröm lehet sürgölődni a család jóllakása érdekében. Ha nem akarjuk, hogy a szurkolók a játékok végére megszámlálhatatlan felesleges kilót szedjenek magukra, próbáljunk egészséges majszolnivalókat kínálni nekik a tévé mellé. Répa vagy zellerdarabok zöldfűszeres túrós, sajtos tejfölös mártogatóval, vagy paradicsom salsával például jó alternatívái lehetnek a transzzsírokban, cukorban, sóban és adalékanyagokban bővelkedő ropogtatnivalóknál. Hajrá Magyarország!

Címkék: stílus konyha country london skandináv olimpia ipari

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr964685963

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása