Üzenet a csirkehálón

 2012.07.23. 07:55

Jó dolog a post-it matrica, amivel fontos dolgokra emlékeztetjük magunkat, vagy szerelmes üzeneteket küldünk rajta kedvesünknek. Néha egy mosolygós arcot rajzolva egy ragacsos lapra, és azt a párunk noteszébe csempészve, az irodában is érezni fogja, hogy gondolatban vele vagyunk.131589620332083406_Kfu5u0HG_c.jpg

A ragacs azonban nem tart örökké, a porlepte felületen nem ragad tökéletesen, meg aztán idővel pöndörödik is, majd végül szívhez szóló üzenetünk, vagy fontos tennivalónk egyszer csak a semmibe vész.

Egy külföldi blogon (lemonademakinmama.com) találtam egy jópofa csináld magad megoldást üzenőfalra, amihez mindössze régi kimustrált képkeretre és némi csirkehálóra, és az elkészítéshez egy kis szabad időre van szükség. A ruhacsipesz biztonságosan rögzíti a cetliket, képeslapokat, fotókat, vagy bármi egyebet, ami kedves a szívünknek, és örömet okoz, ha nézegethetjük.

Címkék: üzenőfal csináld magad képkeret csirkeháló

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr554660354

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása