Modern vonalú mediterrán

 2012.06.20. 09:02

A Földközi tenger partvidékén járkálva mindig mélyeket szippantok a levegőből, és végtelen boldogsággal tölt el az a tömény fenyőillat, ami a partmenti sétányokon gomolyog a hűsítő szél által borzolt ágak árnyékában. A lehullott tűlevelek süppedős szőnyege már-már légiessé teszi a lépteimet, nem csoda, hogy hirtelen a reggeli futás iránti motivációm is exponenciális mértékben megnő az ilyen helyszíneken.AGENCE-NUEL_-VILLA-SETE__0803.jpg

Franciaország déli részén Marseille-től nem messze, Sète városkában a magaslaton található mai házikónk, amelyet tokkal vonóval elfogadnék nyári menedéknek. A gigantikus méretű tolóajtókon belopózik a frissítő szellő, a kilátás szemet pihentető, a berendezés pedig mindenféle hivalkodástól mentes.  Képek innen.

AGENCE-NUEL_-VILLA-SETE__0823.jpg

AGENCE-NUEL_-VILLA-SETE__0805.jpg

AGENCE-NUEL_-VILLA-SETE__0797.jpg

AGENCE-NUEL_-VILLA-SETE__0771.jpg

AGENCE-NUEL_-VILLA-SETE__0765.jpg

AGENCE-NUEL_-VILLA-SETE__0764.jpg

AGENCE-NUEL_-VILLA-SETE__0727-02.jpg

AGENCE-NUEL_-VILLA-SETE.jpg

Címkék: francia ház modern tengerpart nyaraló mediterán

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr474593812

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása