Skandi-nyária

 2012.06.01. 07:50

Aki bújt, aki nem, itt a nyár, beléptünk júniusba. Tessék hamar kitalálni a nyaralási úticélt, ha még valaki nem tette, és készülni a jól megérdemelt pihenésre. Aki szereti a skandináv stílust, akár Svédországba is tervezheti a kiruccanást, fapados járatokkal könnyen elérhető a régió.

Nézelődés, kirándulgatás közben még az is előfordulhat, hogy beleszeretünk egy mesebeli házikóba és hirtelen maradhatnékunk támad. Egy lottó ötös birtokában semmi sem lehetetlen. Akár egy ilyen szépséget is kifoghatunk, mint ez a Göteborgban található, pasztellekkel megbolondított hófehér csoda.

A hálószobai komódra állított házi készítésű kép, amely a gyerekek születésnapját mutatja, gyanítom a feledékeny apuka ötlete volt. Nincs kizárva, hogy egy egykori ablakból fejlesztették tovább a kreatív vénával megáldott háziak.

Képek innen.

Címkék: kép fehér skandináv ház otthon lakberendezés göteborg pasztell magad csináld ablakkeret

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr534552928

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása