Nekünk a Balaton a Riviéra

 2012.05.30. 07:50

A Balaton jó, a Balaton szép, a Balatont szeretjük. Kevés hazánkfia nem ért egyet az előbbi kijelentésekkel. A szezonban az első alkalom, mikor az ember meglátja a hihetetlen kékeszöld víztükröt, az első csobbanás, és aztán minden alkalommal az újabb találkozás. A Balaton elvarázsol.

Manapság már lottó ötös kell ahhoz, hogy egy jó fekvésű parti telket kifoghassunk, és feldobjunk rá egy álomházikót, de egyre többek számára válik elérhetővé ez az álom. Azért, ha nem parti a telek, akkor sincsen olyan nagy probléma, sétálni is lehet, a lustábbaknak pedig a medence is szóba jöhet végső megoldásként, bár a tóban fürdéssel ez nem veheti fel a versenyt.

Kukkantsunk be ma egy új építésű nyaralóba a déli parton, amely minimalista vonalvezetésével, hatalmas ablakaival zavartalan rálátást ad a kertre, és kültéri fa burkolatával különleges látványt nyújt. Képek innen.

Címkék: balaton ház minimál medence nyaraló

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr794531487

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása