Hétfő, amitől nem kell félni

 2012.05.28. 08:54

Szeretjük a hétfőket, amik ünnepnapra esnek. Elmarad a vasárnap esti gyomorideg, pontosabban áttolódik hétfő estére, de az már nem olyan vészes, tudván, hogy a munkahét csak négy napból áll majd. Egyébként is az ilyen heteken kedden azt hisszük, hogy hétfő van, pénteken pedig borult égből napsütésként ér minket a felfedezés, hogy haza lehet menni.

Ha már ilyen hosszú hétvége van, maradjunk is a pihenésnél, amire tökéletes helyszín lehet egy átgondoltan megtervezett városi kert. Különösen szeretem az ilyen belső udvaros kialakítású, intim hangulatú kerteket, ahol az utca zajától elbarikádozhatjuk magunkat egy védelmet nyújtó fallal, és a szomszéd ház tűzfaláról nem leselkednek ránk hívatlan tekintetek. Mindössze 30 m2 állt a tervező rendelkezésére, mégis sikerült egy igazán otthonos, modern kertet megálmodnia, ahol nemcsak a délutáni ejtőzés, olvasgatás, de a reggeli vagy az ebéd is jól esik. Képek innen.

Címkék: kicsi modern kert városi belső udvar

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr334531334

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása