Az ördög és a részletek

 2012.03.13. 08:16

Szeretem a meghökkentő anyag, minta vagy textúra párosításokat, amik egy pillanatra elgondolkoztatnak, és amelyeket elnézve megnyílik egy aprócska rés a fátylon, amelyen át betekinthetünk abba az olvasztótégelybe, amiben a világban rejlő millió csoda éppen születik.Nekem ez a Manhattan alsó fertályában, a TriBeCa negyedben található apartman ezt az inspirációt közvetítette.

Nem kell mindig a megszokások útján járni, sokszor az elsőre idegennek tűnő megoldások hozzák a legszebb végeredményt. Az éjjeliszekrény mérete nem feltétlenül 40*40*40 cm. A magasfényű hófehér korpuszba szőtt, melegséget sugárzó, az ipari parketta hangulatát idéző fa betét, mely a franciaágy fejtámláján is megjelenik, a meglepetés erejével csempész életet egy méltatlanul elhanyagolt bútordarabba, mely így önbizalommal felvértezve követel teret magának és vonzza a tekintetünket, mint egy büszke bálkirálynő. Képek innen.

 

 

Címkék: minimál parketta apartman manhattan meghökkentő ipari anyag párosítás magasfényű tribeca éjjeliszerkény

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr224311345

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása