Enteriőr az év trendszínével

 2012.02.27. 09:22

Küszöbön a március, ilyenkor már mindenki betéve tudja az év trend színét, ami idén a lélekvidító mandarin, a „tangerine tango”.  (Mellesleg, ti is úgy vagytok vele az idei télen, hogy megőrültök az apró szemű klementinért?) Ha valaki esetleg még azon gondolkodna, hogy milyen színekkel társíthatná ezt a friss narancsos árnyalatot, annak hoztam egy kellemes kis enteriőrt.

Az itt-ott fellelhető karácsonyi dekort persze felejtsük el, hiszen lassan a tojásfát és a nyuszifészket kell csinosítgatni, de a csokibarna, a fehér, a bézses árnyalatok, sőt, az üdezöld is jó választás lehet a tüzes mandarin mellé.

Képek innen.

Címkék: év 2012 enteriőr dekor trendszín tangerine tango

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr454213081

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zombika 2012.02.27. 16:47:52

Ez nagyon úgy néz ki, mintha fogtak volna egy 7-8 évvel ezelőtt divatos minimál lakást és a fotózás kedvéért agyonzsúfolták volna narancssárga kiegészítőkkel.
Esküszöm, ez lehetne a Kleopátra-házban is...
süti beállítások módosítása