Bálintozás: pro vagy kontra?

 2012.02.13. 13:07

Tisztában vagyok a Valentin nap megosztó jellegével, mégis megkockáztatok egy posztot azon kevesek számára, akik az ünneplés mellett döntenek. Tudom, hogy tíz férfiből kilenc és fél a hanyatló nyugat ópiumának tartja a szerelmesek napját, a szingli nők pedig vagy otthon sírdogálnak, vagy hasonszőrű társaikkal ülnek anti-valentin napot, ahogy fiatal koromban én is tettem egykor.

Mivel azonban a virágüzleteknek ilyenkor igenis jól megy a bolt, és a hétvégén a kézműves csokik is igencsak keresettek voltak a wamp-on, azt gyanítom, hogy van még néhány romantikus lelkületű párocska, akik érzéki, huncut, vagy szimplán szívhez szóló meglepetéssel készülnek erre a napra.

Néhányaknak talán pont holnap kérik meg a kezét, melyhez tökéletes körítés lehet rózsaszirmokba öltöztetni a franciaágyat, de akinek a szívéhez a gyomrán keresztül vezet az út, az biztosan örülne a szívecske formájú tükörtojásnak az ágyban felszolgált reggelinél. Ez utóbbira célszerszám is kapható itt, de megkockáztatom, hogy mézecskalács szaggatóval is tökéletesen kivitelezhető a projekt.

Végszónak pedig a szokásos közvélemény kutatás: tartjátok, avagy sem a Valentin napot, csak a fogyasztói társadalom egy újabb ádáz találmánya, vagy egy jó alkalom arra, hogy kimutassuk a szeretetünket?

Képek: innen és innen.

Címkék: nap szív valentin meglepetés ágy tükörtojás alakú rózsaszirom

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr844101343

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Boldog Anti-Valentin napot! 2012.02.14. 01:07:03

Ünnepi képeslap ötletek azoknak, akiknek elegük van a Valentin napból, a szív alakú lufikból, a plüssmackókból, netán még a csokiból is. Lájkolható, megosztható, díjmentesen letölthető és szabadon felhasználható.Ha lenne díj a leghülyébb ünnepre, a Val...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása