Nagyvárosi kavalkád

 2012.02.10. 09:03

Néha belefutok olyan otthonokba, amikről egyet biztosan tudok, tokkal vonóval soha nem kéne. Ennek ellenére megfog bennük valami, néhány építészeti megoldás, színek, színpárosítások, textúrák, ötletek, amik miatt mégis úgy gondolom, hogy másnak is adhat némi inspirációt a bemutatásuk.

Ez a mai kőkemény madridi eklektika pont ilyen. Ha hozzám vágnák, se kéne. Mégis mennyire jó már az a belső teraszocska a csillárral?! Elvetemült, de jó. A beton egyszerűségének és a falépcső bámulatos erezetének a kontrasztja: hátborzongató. A türkiz karosszékek, álom. Nem tudom hova tenném őket itthon, de érzem, hogy kellenek. A rozoga székek a modern vonalú kávézóasztalka mellett: szívfájdítóan vintage. Mi köll még? Képek innen.

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr134089441

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása