Helytakarékos ágymegoldás

 2012.02.08. 07:10

Garzonokban sokszor felmerül a kérdés, hogy aludjunk-e a kényelmetlen kihúzható kanapén, vagy inkább legyen egy rendes ágyunk, de akkor meg a vendégeinket nem tudjuk leültetni. Egy francia cég ötletes megoldást talált erre a kislakásokban gyakran felmerülő problémára.

A Bedup franciaágyak ugyanis használaton kívül egy egyszerű mozdulattal felhúzhatóak a plafonra, ahol senkit nem zavarnak a nappali tevékenységek közben. Így egy szobán belül kialakíthatjuk a hálót és nappalit, vagy a dolgozósarkot.

Arról a nagy előnyéről ne is beszéljünk, hogy a beágyazással sem kell különösebben foglalkozni, ami sokaknak az egyik legkevésbé kedvelt házimunkája. A szerkezet nappal úgy viselkedik, mint egy álmennyezet, akár spotlámpákat is rejthetünk az ágy fenekébe.

Címkék: ágy garzon kislakás felhúzható helytakarékos mennyezetre

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr884072359

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása