Brazília legnépesebb városában, a 20 millió lakosú kereskedelmi és ipari központban, Sao Pauloban tökéletes választás egy indusztriális stílusú otthon, hiszen az ország ipari termelésének majd fele összpontosul ebben a dinamikusan fejlődő metropoliszban.

A Diego Revollo tervezte 100 m2 alapterületű lakás a fehérre festett téglafalak és a beton nyers felületei által kreált steril környezetben mindössze néhány színt vonultat fel, de jellemzően a fekete-fehér színpár diktálta bipoláris színskálán mozog, leszámítva a citromsárga komód által képviselt drasztikus fókuszt. Határoló falak híján egy teljes mértékben egybenyitott végtelen tér tárul elénk, ahol az intim zóna elszeparálását a galériával oldották meg. Képek innen.


 

Címkék: stílus brazil tégla beton lakás otthon lakberendezés ipari sao paulo indusztriális diego revollo

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr893963754

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása