Húzzunk el Brazíliába

 2012.01.30. 08:15

Az időjósok itthon fogcsikorgató téllel fenyegetőznek, úgyhogy úgy döntöttem, elhúzunk melegebb éghajlatra. Aki fázik, tartson velem ezen a héten, az úticél Brazília, végeláthatatlan tengerpartok, nyüzsgő nagyvárosok, óriási ellentétek, és az idén február 18-án rajtoló Rio-i karneválon versengő szambaiskolák forgataga vár ránk, de leginkább belsőépítészet.

Nap, mint nap bekukkantunk majd egy brazil otthonba, hogy megismerkedjünk a helyi lakberendezési trendekkel, uralkodó stílusokkal. Kezdjük is rögtön egy hamisítatlan agglegénylakással Sao Paoloból, ahol egy laza kreol macsó tengeti napjait, hol cicababákat szédítve hol pedig a haverokkal biliárdozva.

A megrendelő tágas, kényelemmel csábító terekre, és az élet egyszerű élvezeteire vágyott, mindezt a Philippe Starck tervezte Buenos Aires-i Faena Hotel hangulatára alapozva. Véleményem szerint a téglafalakat leszámítva ez utóbbi követelménynek nem igazán felel meg az elkészült otthon, de talán nem is baj. Hiába szeretem Starck munkásságát, valahogy ez a szálloda engem nem fogott meg. Képek innen.


 

Címkék: stílus brazil lakás trend brazília otthon lakberendezés agglegény philippe starck

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr53952456

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása