Ha valakinek jobban bejön a fürdőnadrágos, kerti barbecue partis karácsonyozás, érdemes elgondolkodnia azon, hogy áttegye székhelyét a kenguruk földjére. Lottónyerteseknek ajánlom a következő négy hálószobás, három fürdővel rendelkező házikót, melyben nemcsak a család, hanem akár a látogatóba érkező közeli ismerősök is jól megférhetnek, hiszen a vendégszárnyban közel, de mégis épp elég távol komfortos kis nappali háló kombót alakítottak ki.


A saját úszómedencével rendelkező vityilló ára 2,1 millió ausztrál dollár, ez mai árfolyamon nagyjából 535 millió forintnak felel meg. A tűző déli nap ellen szellős menedéket nyújtó veranda nagyon a szívembe férkőzte magát. Ha valaki esetleg szeretné megvásárolni ezt a földteke túloldalán fekvő szépséget, itt teheti meg.

Címkék: ausztrál ház eladó otthon medence lottónyertes

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr123549288

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mézescsók 2012.01.19. 11:47:47

HŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰ!!!!!!!!!Álmaim otthona. Szellős, világos,tágas,kényelmes, otthonos! Egyszerűen minden tetszik benne!! Az én ízlésemhez képest talán sok a párna, de ez a legkevesebb!
süti beállítások módosítása