Vannak a városi népek és a vidéki versenyzők. Ezekbe a kasztokba rendszerint beleszületünk, de a határok azért átjárhatóak. Van, aki megrögzött belvárosi, és fizetség fejében sem lenne képes szmogmentes levegőt szívni, és van, aki annyira falusi életvitelű, hogy a metropoliszok gyorsaságától egyenesen megszédül.

Vannak sokan, akik vidéken születtek, majd szépen felköltöznek a fővárosba, ugyanakkor nem kevesen, miután több évtizedet töltöttek a városban, kimenekülnek a csendes, nyugodt környezetbe.

Ráleltem egy egészen különleges vidéki otthonra, melyet egy egykori pajta felújításával tettek lakhatóvá tulajdonosai. Nem mindennapi, és egyedi hangulatú ez a néhol lenyűgöző belmagassága ellenére is végtelenül emberi és barátságos kis lak. Kéne? Képek innen.

Városiak vagytok, vagy vidékiek? Kiköltözők, vagy felköltözők?

Címkék: stílus város felújítás otthon átalakítás vidék különleges pajta

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr563521218

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása