Ellentétek szülte vidéki lak

 2011.12.22. 07:02

Elérkezett a várva várt téli napforduló (csillagászatilag Budapesten ma reggel fél 7-kor), ami a legnagyobb ajándékok egyike így a szürke decemberi napok vége felé, hiszen innentől nincs, ami megálljt parancsoljon a minket elárasztani akaró fénynek. A nappalok innentől egyre hosszabbak, a sötét éjszakák rövidülnek. Bensőnkben is igyekezzünk megnyitni magunkat a fénynek, és hagyjuk magunk mögött énünk sötétbe burkolózott darabjait. Mindezek szellemében egy világosságával hívogató lakot választottam mára.

Franciásan könnyed, a szigorú vonalairól híres minimált rusztikus felhangokkal és olykor antik darabokkal (mint a lábaskád) meglágyító vidéki házikóba látogatunk ma, ahol az ódon falak között egy modern, szellős és napfényes otthon született. Nekem tetszenek az óriás Twinings tea filteres grafikák az étkezőben. Laknátok benne, vagy csak nyaralónak kéne? Képek innen.

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr413473563

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása