Eklektikus katalán vintage

 2011.12.09. 08:23

High-tech hatású rozsdamentes konyha, neobarokkba hajló csillár, LACK asztal az IKEA-ból friss pink színben, design-klasszikus Arco lámpa, retro kiegészítők a gyerekszobában, és provence-i pasztellek. Mondhatni, van itt minden, mi szem-szájnak ingere, még sincsen csiricsáré összhatása.

Az eklektikus enteriőrök kulcsa a merészséggel párosuló jó ízlés megléte. Ennek hiányában csak egy ócska kirakodóvásár hatást lehet elérni, ami több, mint nemkívánatos. Ehhez a mai darabhoz, ki mit szól? Kéne? Ellaknátok benne? Képek innen.

Címkék: vintage lakás otthon provence high tech enteriőr katalán pasztell eklektikus neobarokk

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr613443159

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

minafoto · http://www.minafoto.hu 2011.12.09. 20:38:57

Tökjó világos meg vidám! Bírom az ilyen jópofa vegyesfelvágottat, de lakni nem laknék (mert nem ez az ízlésvilágom). De egy vagány portrét fotózni tuti jól lehetne benne...

Jam lány 2011.12.12. 20:43:55

Nekem bejönnek!
..."Merészséggel párosuló jó ízlés"...ez a kulcsszó és ezt kell keresni!
Ritka holló kis hazánkban, de akadnak néhányan akik úttörő és népnevelő szerepet vállalva ilyenek.
süti beállítások módosítása