Variációk emeletes ágyra

 2011.11.21. 10:11

Nemrég jártunk kutyás táborban, ahol egy kempingben volt a szállás. A bungalókban emeletes ágyakon aludtunk, és felsejlettek bennem a gyerekkori tábori élmények. Számomra, mivel egyke vagyok, az emeletes ágy mindig valami csodavilágnak számított, csak azon szerencséseknek lehetett ilyen, akiknek testvérük is volt.

Az emeletes ágyban külön jó az, hogy az ember körbe tudja akár függönyözni magát, mintha egy sátorban lenne, és az valami igazán mókás élmény. Negyvenen innen, harmincon túl olyan élvezettel szereltem fel a lepedőt az ad hoc módon kreált kuckóm köré ezen az ifjúsági szálláson, mintha ötéves lennék. Mindezek örömére gyűjtöttem néhány ötletet a többfős gyerekszobák kialakításához. Képek innen.

Címkék: háló testvér ágy gyerekszoba emeletes

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr673400459

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása