A szürke szépsége

 2011.11.14. 09:01

Hajlamosak vagyunk hamar ítélkezni bizonyos színekről. A szürkét például jellemzően unalmasnak, semmitmondónak tartjuk, és nem lelkesedünk érte, ebben talán az „egérszürke” kifejezés is ludas lehet.

Pedig a szürke végtelen lehetőségeket rejt magában, ezernyi árnyalatával egy csodás világot teremthetünk vele. Nézzük csak meg egy galamb tollazatának változatosságát, hiszen a természetnél nincs tökéletesebb teremtő.

A szürkében benne van a fekete bársonyossága, a kék mélysége, a fehér tisztasága, a fény és árnyék lenyűgöző játéka, az átmenetek finomsága. A szürke különböző tónusfokozatainak variálásával végtelenül természetes, lágy hangulatú enteriőrt alakíthatunk ki, melyet tökéletesen egészítenek a kezeletlen fa, és a természetes kő, vagy akár a nyersbeton felületek, melynek eredményeképpen egy nagyon emberközeli, a prekoncepciónkra pimaszul rácáfolóan barátságos otthon születhet meg. Ez a Franciaországban található vidéki házikó szép példája a szürke nagyszerűségének, ráadásul egy újabb csodás kőmosdót is rejt. Képek innen.

Címkék: francia fa hangulat természetes otthon vidéki szürke nyers árnyalat barátságos natúr nyersbeton emberközeli kőmosdó

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr453375989

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása