Gyerekkoromban volt egy akváriumom. Halaim nem voltak, csak akváriumom. A szüleim által készített megvalósíthatósági tanulmány következtetései ugyanis korlátot szabtak annak, hogy halak is kerüljenek az üvegdobozba.

Timinek voltak halai. Ő a harmadikon lakott, és mindig megcsodáltam a zöld növények között úszkáló, számos színben pompázó kis uszonyosait. Timi akváriumát az anyukája pucolta. Azt hiszem nekem ezért nem lettek halaim. Az én anyukám nem akart a takarítással bajlódni.

Ma már nem lenne probléma ez az apróság, rátaláltam ugyanis a rohanó életet élő, a takarítást nyűgnek érző, ám a természet közelségére vágyó emberek számára a tökéletes megoldást, a pszeudo-akváriumot. Első ránézésre nagyon is valódinak látszik, ám ha közelebbről szemügyre vesszük, rájövünk a csalásra. Az már csak hab a tortán, hogy lego-ként is funkcionál. A videóból fény derül a titokra. Művészet, szemfényvesztés, design vagy bóvli? Mindenki döntse el saját maga. Ja, zene is van hozzá, tessék hallgatni!

Zene hozzája:

Címkék: design hamis dekoráció dísz akvárium ál

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr813337781

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása