Vuk Dragovic szerb designer egyik munkáját már bemutattam a blogon korábban, a Puppo Chair névre keresztelt ötletes bútordarabot kollégájával (Mladen Milosevic) együtt jegyzik.A Shanghai-ban, Kínában dolgozó fiatal tervező számos további szépség ötletének gazdája, melyek közül egyik kedvencem a Kalla szalvétatartó.

A terített asztal elegáns, és szemet gyönyörködtető kiegészítőjének megalkotásakor Vuk (és itt most nem a fürge rókalábakra gondolok) a természethez fordult inspirációért. A szalvéta és az evőeszköz látványos tárolására szolgáló terítési kellék formáját ugyanis a Dél-Afrikából származó csodás virág ihlette. Egy régi legenda úgy tartja, a kálák ott nyíltak, ahol az Édenkertet elhagyó Éva sajnálatból fakadó könnyei a földre hulltak. Képek innen.

Címkék: szerb modern designer elegáns szalvétatartó kála teríték kalla vuk dragovic

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr333321635

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása