Ha már Ázsiával indítottuk a hetet, tartsuk meg ezt a jó szokást és folytassuk is azzal. Az Indiai óceán gyöngyszemén a Seychelles szigeteken fekszik a Sainte Anne Resort & Spa luxushotel. 87 villájával, melyek mindegyikéhez kényelmes kerti bútorokkal berendezett kis privát szaletli tartozik a kellemes délutáni pihenéshez. A komplexum észrevétlenül illeszkedik az őt körbevevő nemzeti park paradicsomi hangulatához. 

Csupa természetes anyag, rattan, szizál és bambusznád teszi otthonossá a lakosztályokat, amelyek hivalkodástól mentesen egyszerűségükkel varázsolnak el. A keleti stílusokban megszokott fekete fehér vörös színpárosítások mellett megtaláljuk a lágyabb, barnás-sárgás árnyalatok nyugtató harmóniáját is.

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr543246074

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

organikusviselet · http://organikusviselet.blog.hu/ 2011.10.04. 10:36:25

Szívesen elmennék oda, kellene egy kis kikapcsolódás.

Lázár Márta · http://fengshuitrend.blog.hu/ 2011.10.04. 13:27:20

Kicsit messze van, kicsit(? :D) drágás, de nézni jó. Tengert Magyarországnak!

kapcsoljki 2011.10.04. 13:49:12

Itt aztán tudnánk relaxáli :)
süti beállítások módosítása