Az IKEA az idei őszi katalógusváltásakor a kis lakásokban való helytakarékos okos megoldásokat helyezte a középpontba. Ennek apropóján arra gondoltam, bemutatok az elkövetkező pár hétben néhány kis alapterületű otthont, amelyekből kiderül, nemcsak hodályokban lehet stílusosan élni. A lakások fotói mellé minden esetben az alaprajzot is megmutatom, ha esetleg valaki ebből is szeretne ötletet meríteni.

Első kiszemeltünk egy mindössze negyven négyzetméteres madridi apartman, ahol a hálóként funkcionáló galériával igyekeztek tágasabbá tenni a nappali használatú helyiségeket. A világos tónusú fák, és a fehér szín optikailag is tágítja a térérzetet, amelyet a nagy ablakfelületen beáramló fény is megtámogat. A galériára vezető lépcső egyben szekrényként is használható, így kihasználva az alatta képződő holt teret.

A lakást itt találtam.

Címkék: stílus kis okos ikea lakás megoldás katalógus alaprajz alapterület helytakarékos helykihasználás holt tér

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr543245560

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása