Nyári konyha pinkbe öltöztetve

 2011.09.18. 08:00

Ha létezik megosztó szín a lakberendezésben, vagy akár a divatban úgy általánosságban, akkor a pink biztos befutó. A kislányokat a szülők vagy direkt babarózsaszínbe csomagolják, vagy kínosan vigyáznak rá, hogy még véletlenül se kerülhessen Barbie-árnyalatú ruhácska a gardróbba. Én ez utóbbi kategóriába estem annak idején.

Így történhetett, hogy csak jóval később, már felnőtt fejjel, vásárlási döntéseit egyedül meghozó, és azokat finanszírozni is tudó individuumként mertem bevallani magamnak, hogy valójában, szeretem ezt a színt. A hamvas púderrózsaszíntől a harsogó pinken, a legújabbkori magentán át egészen a loncig, amely egyébként az idei év trendszíne, minden árnyalatában meglátom a szépet.

Annak bemutatására, hogy a rózsaszín nőies ugyan, de nem feltétlenül fúj-fúj Barbie-s, álljon itt egy újabb egzotikus kertkoncepció Sandy Koepke kert- és lakberendezőtől. Akinek még így is túl mézes-mázas, fújoljon nyugodtan, hiszen szólásszabadság van.

Címkék: konyha pink rózsaszín kert nyári magenta egzotikus lakberendező lonc púderrózsaszín

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr253213752

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása