Nyakunkon az ősz, a hétvégi kirándulásokon még igyekezzünk kiélvezni az utolsó cseppig a napsütés egyre halványuló erejét, menjünk a szabadba, hiszen mikor beindulnak a szürke, esős hónapok, úgyse vágyunk majd ki a négy fal közül.

Itt a lehetőség gyűjtögetni a kincseket, apró kavicsok, vadgesztenyék, csipkebogyó és néha szimpla ágacskák is kerülnek a hazafelé már kiüresedett piknikes kosárba. Egy egyszerű, mégis látványos csináld magad ötletre leltem itt, ahol megtudhatjuk, mi mindenre jó az első látásra értéktelennek tűnő faágacska gyűjtemény.

Egy üvegpohárra, a pohár magasságának megfelelő méretre vágott ág darabokra, a vagdosáshoz metszőollóra és némi hobbiragasztóra lesz szükségünk a természetes hangulatot árasztó mécses-tartó elkészítéséhez. Magunknak, vagy akár ajándékba is elkészíthetjük a kirándulásból hazaérve tévénézés helyett.

Címkék: kreatív csináld magad házilag pohár mécses tartó ágak hobbiragasztó

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr1003213543

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása